Els Custers Art
 

Over Els 

 Mijn naam is Els Custers-Vermeulen ik werd in 1963 geboren in het pittoreske dorpje Aijen, in de mooie Maasduinen van Noord-Limburg.

Als vierjarige, op de eerste schooldag van de kleuterschool verbaasde ik de kleuterjuf met een bordtekening, toen bleek eigenlijk al de aanleg voor tekenen/schilderen. Maar zoals bij zovelen in die tijd bleef het daarbij.

Het leven loopt zoals het loopt, van tienermoeder tot oncologie verpleegkundige en daarbij verdween deze interesse naar de achtergrond. 

In de loop der jaren toch allerlei materialen verzameld om ooit het tekenen/schilderen op te pakken, maar het kwam er steeds niet van.

In 2012 kwam er eindelijk wat meer tijd voor mijzelf, en begon ik te experimenteren met olieverf op doek, hierbij kon ik heerlijk afschakelen na een drukke werkdag en mijn passie was geboren.

Het toeval wilde dat Brita Seifert zich dat jaar vestigde in Aijen en daar, in 2013, begon met het geven van schilder/tekenlessen, realistisch teken met potlood en pastel, en het schilderen met olieverf op de manier waarop de oude meesters dit deden. 

Als vrijetijdskunstenaar hebben vooral portretten en dieren  mijn interesse, proberen de ziel vast te leggen in het schilderij is mijn grootste uitdaging. 


 

 


 
 
 
E-mailen
Instagram